Optimaliseer je website gratis met Lucky Orange

Op welke call-to-actions klikken jouw websitebezoekers? En welke laten ze links liggen? Vinden de bezoekers wat ze zoeken, of haken ze na twintig seconden af omdat ze niet weten of het antwoord op hun vraag wel op jouw website te vinden is? Soms zou je willen dat je met elke individuele bezoeker mee kon kijken, zodat je precies kunt zien waar je jouw website nog kunt verbeteren.

Lucky Orange

En dat kan! De tool Lucky Orange maakt opnames van de individuele bezoekers. Zo zie je precies waar een bezoeker klikt, hoe hij zijn muis over het scherm beweegt en waar hij afhaakt. Door middel van heatmaps van je website zie je waar je websitebezoekers het langst naar kijken op je webpagina's. Een heatmap is een soort plattegrond van je website, met de populairste gebieden rood gekleurd. Ook de minder aantrekkelijke gebieden op je website staan aangegeven. Zo kun je heel gericht je website optimaliseren. 

Onderstaand filmpje legt je in zo'n twee minuten uit wat er mogelijk is met Lucky Orange: 

lucky orange

Koppeling met HubSpot 

Het wordt nog mooier. Er is namelijk een koppeling tussen HubSpot en Lucky Orange. Hiermee kun je de opnames zien van individuele contactpersonen in HubSpot. Met deze gegevens kun je je marketing en sales nóg persoonlijker inrichten!

Lucky Orange + HubSpot koppeling gratis voor One4Marketing klanten 

Voor jou als klant hebben we een prachtig aanbod deze maand: je krijgt de Lucky Orange tool én de koppeling met HubSpot gratis van ons. Omdat we het belangrijk vinden dat jij goed inzicht hebt en omdat we blij zijn met jou als klant! 

Heb jij interesse in dit aanbod? Neem dan voor 31 juli contact op met Ferdinand. Hij helpt je graag verder! 

Bericht delen: