<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66545&amp;fmt=gif">

De nieuwe conversie gerichte website van Logic Vision

‘De nieuwe site van Logic Vision levert meer leads op’, zegt een tevreden Arnold Mauritz, marketing en communicatie specialist Logic Vision. De flexibiliteit van de website en het meedenken rond inbound marketing maakte de samenwerking “erg fijn.”

“Toen ik begon bij Logic Vision was mijn eerste grote opdracht het realiseren van een nieuwe website. Vanwege mijn ervaring met HubSpot als inbound marketing platform, was ik erg benieuwd naar het relatief nieuwe CMS van HubSpot”.

Arnold Logic Vision

Geen plugins, geen updates

Heb je ook nog andere aanbieders vergeleken?

“Eerst heb ik ook een aantal andere CMS systemen vergeleken, maar HubSpot als beste uit de bus. Het heeft meer mogelijkheden en is heel erg gebruiksvriendelijk. En veilig, omdat je zoals bij WordPress geen updates bij hoeft te houden van plugins”.

Alles in 1 softwarepakket

Welke andere pluspunten van HubSpot zijn er voor jou?
“Ik vind het belangrijk dat HubSpot voortdurend doorontwikkeld wordt, zodat de software altijd up to date blijft. En dat we al onze online marketing activiteiten in 1 systeem hebben, zoals met HubSpot CRM en Starter het geval is. HubSpot gratis CRM functionaliteit waardoor we samen met HubSpot Starter één systeem hebben voor al onze online marketing activiteiten.

Hoe kwam je bij One4Marketing?
“Nadat onze general manager een e-mail doorstuurde van One4Marketing, hebben we hen uitgenodigd voor een presentatie, het klikte op het persoonlijke en kennisvlak. Snel daarna werd het contract getekend voor de bouw van onze nieuwe website binnen HubSpot”.

Betrouwbare partner

Wat trok je in hen aan?
“Zoals wij zelf een betrouwbare partner zijn voor onze klanten, zochten we ook een betrouwbare website partner. Het feit dat One4Marketing HubSpot diamond partner is was voor ons een belangrijk gegeven bij het kiezen. En ze zijn terzake kundig. Vanaf het begin was duidelijk hoe ze ons wilden helpen met een conversie gerichte website in HubSpot.”

Liep het allemaal zoals je verwachtte?
“Het begin van het project verliep een beetje stroef. Dat kwam omdat de ontwerp van de website gedaan werd door een andere partner. Die communicatie verliep niet optimaal. Het uitspreken van verwachtingen door alle partijen had in deze fase beter gekund”.

Met het oog op inbound

Hoe was de samenwerking met One4Marketing uiteindelijk?
“Het belangrijkste is echter dat de website netjes volgens het ontwerp opgeleverd is en dat One4Marketing een flexibele partner is gebleken. Ook denken ze goed mee om de website optimaal in te richten met het oog op de inbound marketing methodiek. Het is erg fijn dat ze daar voortdurend de vinger bijlegde. Op een gegeven moment ga je zelf toch zaken over het hoofd gaat zien bij zo’n groot project. Ook na livegang worden zaken snel opgepakt”.

Gemakkelijk optimaliseren

Website Logic Vision-1

Ben je uiteindelijk tevreden met een website in het HubSpot CMS?
“Zeker, de website is heel flexibel. Doordat de bouw van de website onderverdeeld wordt in templates voor specifieke webpagina’s heb je als gebruiker veel flexibiliteit bij het vormgeven van de website.
De templates bestaan uit verschillende “bouwblokken” die je kunt verplaatsen binnen het template of even kan weghalen. Ook kun je die bestaande bouwblokken later weer op andere plaatsen gebruiken. Zo pas je de vormgeving van de website zelf heel gemakkelijk aan. Dus wanneer we zien dat bepaalde pagina’s slecht scoren, voeren we verbeteringen door zonder dat we daar direct hulp voor nodig hebben.”

Hoe is je ervaring met het genereren van leads met je nieuwe website?
“We zijn na livegang een half jaar bezig en zien we dat het aantal leads via onze website echt toeneemt. Voor nu zijn we erg tevreden met de mogelijkheden die onze (mobile friendly) website en HubSpot ons biedt.”

Hoe ziet de toekomst er voor jou uit?
“Voor de toekomst hebben we een gebruiksvriendelijk CMS voor onze websites, gaan we verder met de inrichting van de HubSpot marketing software en hebben we veel vertrouwen in de samenwerking met One4Marketing als een betrouwbare HubSpot partner!”

Over Logic Vision

Logic Vision is een Microsoft Gold ERP Partner gespecialiseerd in de levering en invoering van bedrijfsbrede Microsoft Dynamics NAV software. Al sinds 1992 richten zij zich op het ontwikkelen, verkopen en implementeren van brancheoplossingen binnen:
• de maritieme sector,
• de olie- en gasbranche
• en bedrijven die zich bezig houden met productie, projecten en service.

Met hun jarenlange ervaring en door de sterke affiniteit met de werkzaamheden binnen de branches, zijn ze in staat oplossingen te realiseren, die bijdragen aan een beter inzicht in de problematiek van uw bedrijfsprocessen.

Logic Vision staat bekend om zijn pragmatisch oplossingen die veelal samen met haar klanten worden ontwikkeld. Door de brede klantenkring hebben de medewerkers van Logic Vision veel kennis opgebouwd van oplossingen die de praktijktoets kunnen doorstaan en ‘ontstaan’ er zeer goed aansluitende oplossingen. Bij Logic Vision werken er 45 medewerkers.

Logo Logic vision-1

Diensten bij One4marketing

HubSpot implementatie

Het implementeren van de marketing automation software HubSpot in de organisatie en het trainen van de medewerkers in het gebruik van HubSpot.

HubSpot

Strategie en bijsturen

Het meedenken bij de strategische marketingplannen voor Logic Vision zodat HubSpot op de juiste manier wordt ingezet. Resultaat: de inbound marketing levert kwalitatieve leads op.

Aanpak

Website bouw

Een krachtige website die er goed uitziet op elk apparaat, gepersonaliseerd is voor elke bezoeker en geïntegreerd is met al je marketing tools.

Webdesign en development

Wil je ook meer kwalitatieve leads genereren?

Raak verder geïnspireerd met ons e-book over leadgeneratie Download E-book