<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66545&amp;fmt=gif">

3 voordelen van HubSpot:

Kwalitatieve leads genereren

Ondersteunen bij omzettargets

Goede samenwerking tussen marketing en sales

Wat is HubSpot? Alles-in-één software voor Marketing, Sales en Service

HubSpot is een cloudbased softwarepakket voor de afdelingen Service, Sales en Marketing. De Amerikaanse softwareleverancier heeft wereldwijd duizenden klanten die allemaal in HupSpot werken met de laatste technieken en overzichtelijke data. Hubspot biedt:

  • een gratis CRM (Customer relation management),
  • een uitgebreid CMS voor het bewerken van websitepagina's en blogs,
  • een bulkmail-programma,
  • workflow om zoveel mogelijk handelingen te automatiseren,
  • een sociale media-manager,
  • een campagne-tool,
  • een diepe analytics-tool,
  • een rapportage-dashboard,
  • een ticketprogramma voor service

Corporate fotografie_April2018-7-1

Kwalitatieve leads

HubSpot Sales, Service en Marketing werken naadloos samen volgens de Inbound methode. Ontmoet klanten op het juiste moment met de juiste antwoorden die passen bij hun behoeftes. Dat levert kwalitatieve leads op voor de afdeling Sales en uiteindelijk tevreden klanten.

Flywheel

HubSpot is gebaseerd op de flywheel. Bedrijven groeien wanneer hun klanten succes hebben. Zo simpel is het. Daarom is het belangrijk om je klanten bij het proces van Sales, Service en Marketing centraal te stellen. Zij staan in het midden van de flywheel.

Om de klanten heen zit een schil van attract, engage en delight.

Attract
In de attract fase gaat het erom aandacht te verdienen en niet te forceren. Trek bezoekers naar je website met nuttige inhoud en verwijder obstakels terwijl ze op zoek gaan naar meer informatie over jouw bedrijf of de producten of diensten die je levert.

Engage
Tijdens de engage fase investeer je in relaties en niet alleen in het sluiten van deals. Zorg ervoor dat kopers in contact kunnen komen met je organisatie op het juiste moment en via de kanalen van hun keuze.

Delight
Blijf in contact met je klanten en sta voor ze klaar. Maak hen zo tevreden dat ze daarover gaan praten. Zo worden ze ambassadeurs van jouw organisatie. Door feedback aan hen te vragen, weet je waar je je klantervaring kan verbeteren.

Meer over flywheel
flywheel hubspot

yes

HubSpot ondersteunt succesvolle leadgeneratie vanaf marketing tot aan service

De software van HubSpot ondersteunt het klantproces rond het flywheel. Met handige inzichten in klantcontact en workflows ondersteunt het pakket een goede samenwerking tussen Sales, Service en Marketing.

HubSpot is een alles-in-éénsysteem. Dat voorkomt technische barrières. Het gratis CRM en CMS biedt zoveel extra's dat er nauwelijks koppelingen nodig zijn tussen naar ander software. Zo zijn bijvoorbeeld analytics, video en sociale media volledig geïntegreerd. HubSpot is een online cloud-tool, zowel beschikbaar voor Windows als OS.

Omdat HubSpot haar software up-to-date houdt voor duizenden klanten wereldwijd heeft de software de nieuwste technieken. Alle functionaliteiten zijn goed getest. De programma's zijn zeer gebruiksvriendelijk. Via partners zoals One4marketing is er een goede Nederlandstalige service rond implementatie van zowel de software als de inbound-strategie. One4marketing biedt ook ondersteunende diensten zoals content en service. 

 

One4marketing: Diamond partner

One4marketing is één van de twee Diamond HubSpot-partners in de Nederland. En daar zijn we trots op: Alleen de best presterende partners ontvangen de Diamond status. Het is vereist om een substantieel aantal klanten te hebben van een redelijk niveau.

Lees wat onze HubSpot-klanten zeggen
Footer-diamond

De pakketten van HubSpot

Hubspot Marketing

Leadgeneratie vanuit een portaal met gratis CRM gecombineerd met een CMS waardoor je gepersonificeerde webpagina's creëert. Makkelijk blogs plaatst en promoot  Gedifferentieerde e-Mailcampagnes opzet. Beheer van sociale media uitvoert. En campagnes met heldere analyses verbetert.

HubSpot Marketing

HubSpot Sales

Bekijk de pijplijn in een overzichtelijk schema. Weet precies wat een contact heeft gelezen op je site Zie in een oogwenk welke collega's interactie hebben met deze persoon.

HubSpot Sales

HubSpot Service

Bekijk tickets per klant Voeg een chat-functie toe aan je site Weet wat je collega's van Sales en Marketing doen

HubSpot Service

Bewezen resultaten

One4marketing boekt al acht jaar succes met de integratie van HubSpot bij klanten. Van het bouwen van een site tot het strategische advies traject: One4marketing heeft ervaring bij verschillende bedrijven in diverse branches. 

Ontdek hoe je meetbare resultaten bereikt door middel van online marketing

Laat je proces doorlichten door een van onze experts
Download het e-book