<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66545&amp;fmt=gif">

 

De nominaties worden beoordeeld door een deskundige jury onder leiding van de burgemeester van Kampen, Bort Koelewijn.

 

De jury

Bort Koelewijn

Bort Koelewijn (juryvoorzitter)


Bort Koelewijn (Bunschoten, 4 februari 1954) is burgemeester van de gemeente Kampen. Hij is een Nederlandse politicus van de ChristenUnie.

Koelewijn studeerde Staats- en Bestuursrecht en Algemene Sociale Wetenschappen aan de Universiteit Utrecht. Zijn carrière startte als gemeentesecretaris van de gemeente Bunschoten en later van De Bilt. In 1999 werd hij burgemeester van Liesveld. Begin 2004 ging hij het ambt van de gemeente Rijssen-Holten bekleden. Op 2 oktober 2009 is Koelewijn geïnstalleerd als burgemeester van de gemeente Kampen. Op 16 september 2015 werd hij herbenoemd voor een nieuwe periode van zes jaar.

Enkele voor hem typerende nevenfuncties:

  • Portefeuillehouder o.a. Geneeskundige Hulpverlening bij Ongevallen en Rampen, Veiligheidsregio IJsselland
  • Voorzitter Omgevingsdienst IJsselland
Meer over Bort Koelewijn

Angelique Ottens

Angelique Ottens


In 2008 is Angelique Ottens (1975) 'Sharity' gestart als initiatief om verbindingen te leggen tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties. Ze merkte dat bedrijven graag lokaal iets wilde betekenen voor de samenleving niet de weg wisten naar de lokale maatschappelijke organisaties. KiKa, Doe een wens en Ronald McDonald huizen werden wel gevonden maar de lokale organisaties die zich inzetten voor bijv. eenzame ouderen, ex-gedetineerden, laaggeletterden, chronisch zieken of ex-verslaafden werden niet bereikt. Omdat Angelique wel haar weg weet in dit sociale domein was het idee om als 'sociaal makelaar' deze twee partijen aan elkaar te verbinden geboren.

Haar werkervaring binnen bedrijven als Rabobank, SNS Bank en Ricoh en haar netwerk en affiniteit met het sociale domein maken haar tot een perfecte 'verbinder'. Dat gecombineerd met een opleiding in marketing, communicatie en evenementenorganisatie aangevuld met passie en een hart voor mensen maakt Angelique iemand waar anderen graag mee samenwerken.

Meer over Angelique Ottens

Mark Appel

Mark Appel


Mark Appel is 49 jaar en meer dan 25 jaar actief in de IT-industrie. Deelt graag zijn ervaringen over marketing, de cloud, triatlon en gadgets. Appel woont in de buurt van Amsterdam en is in het zuiden van het land geboren. Het vinden van de balans tussen zakelijk en privé-leven is een uitdaging. Maar de tijd waarin we leven is volgens hem ook spannend. Digitalisering en het internet veranderen onze levens, gedrag en gewoontes. Op dit moment is Mark werkzaam als de marketingdirecteur van Exact.

Trefwoorden: betrokken, loyaal, marketeer, ondernemend, innovatief, cloud, google, verkoop, sociaal, contentmarketing, behavioral targeting, marketingautomatisering, serendipiteit, klantgerichtheid, schaalbaarheid

Gespecialiseerd in Internationale marketing (opgenomen in Nederlandse Top 100-marketeer 2014, 2015 en 2016).

Meer over Mark Appel

Roeland Tameling

Roeland Tameling


Roeland Tameling (18 juli 1973) is oprichter van bureau City Result en associate partner van One4marketing. Hij is van oorsprong jurist en heeft een brede ervaring in (city) marketing en place making. Zo heeft hij onder meer de Nationale Citymarketing Trofee gewonnen en is hij naast zijn werkzaamheden voor One4marketing actief als citymarketing expert in plaatsen als Dronten en Kampen. In Veenendaal was hij initiatiefnemer voor de landelijke pilot ‘Het Nieuwe Winkelen’ en nu werkzaam als coördinator van het Gilbertjaar, waaraan ook de actie ‘Help de Helpers’ is verbonden.

 Het motto van Roeland is: ‘geen slogans maar daden’. Dat vertaalt zich ook buiten zijn betaalde werk in activiteiten voor jeugdwerkorganisatie YMCA en het initiatief om goede doelen een jaar lang met online marketing te ondersteunen. Op zijn website www.roelandtameling.nl deelt hij zijn kennis en ervaring.

Meer over Roeland Tameling

Driek Geurtsen

Driek Geurtsen


Als directeur van One4marketing wil hij vanuit maatschappelijke betrokkenheid in 2019 een jaar lang hun diensten ter beschikking stellen voor een goed doel. 

Ons bedrijf is met veel plezier verankerd in de samenleving. Dingen aanpakken, samenwerken en ondernemen zit in onze genen en daar zijn we trots op. We helpen graag en daarom is onze credo "always be helping". Maar dan wel op een manier die bij ons past. Dus met onze marketingkennis en voor een passend goed doel.

Meer over Driek Geurtsen

Welk goede doel draag jij een warm hart toe?

Nomineer voor 31 maart 2019 een goed doel. Dan maakt dit goede doel kans op een marketingcampagne ter waarde van € 55.000.
Nomineer een goed doel