<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66545&amp;fmt=gif">

One4marketing geeft een campagne weg ter waarde van € 55.000. Tot 31 maart konden goede doelen hiervoor genomineerd worden. One4marketing gaat nu de genomineerde doelen benaderen om zich in te schrijven.

Hoofdprijs

Driek Geurtsen (directeur van One4marketing) wil bijdragen aan nieuwe donateurs, meer bestedingsruimte en klanttevredenheid voor goede doelen in Nederland: “we hebben een soort verkiezing bedacht waarvoor goede doelen zich in 2019 kunnen aanmelden. Het goede doel dat het meest aansluit bij de kernwaarden van ons bedrijf krijgt van ons de hoofdprijs: een jaar lang ondersteuning met een ijzersterke marketingcampagne die minstens € 55.000,- waard is.” 

Ben jij een goed doel en wil je kans maken op de marketingcampagne ter waarde van € 55.000? Schrijf je dan via onderstaande button in!

Schrijf in voor de Help de Helpers actie

Goede_doel_Driek_en_Roeland

Selectie

Alle organisaties met een ANBI-status kunnen meedoen en profiteren van de actie ‘help de helpers’. Voor de hoofdprijs zijn enkele criteria vastgesteld, zoals de match tussen het DNA van de winnende organisatie, One4marketing en Gilbert van Schoonbeke: ondernemend, creatief, samenwerkend en eigenzinnig. Daarnaast wordt gekeken naar de verwachte impact van een online marketingaanpak bij het goede doel. Bovendien moet de winnende organisatie bereid zijn om ervaringen te delen met andere goede doelen.

De deskundige jury bestaat uit:

  • Bort Koelewijn (Jury-voorzitter en burgemeester gemeente Kampen)
  • Angelique Ottens (Sharity)
  • Mark Appel (Exact)

De jury wordt ondersteund door:

  • Roeland Tameling (City Result en ambassadeur One4marketing)
  • Driek Geurtsen (directeur One4marketing)

Troostprijzen

Alle organisaties die genomineerd voor de Help de Helpers actie krijgen online ondersteuning voor hun eigen marketingaanpak. De ervaringen met het opzetten van een campagne voor het winnende doel worden namelijk stap voor stap met hen gedeeld. Met blogs, vlogs, whitepapers en praktische tips en trucs om zelf aan de slag te gaan.

One4marketing

One4marketing bestaat 7,5 jaar en werd onlangs uitgeroepen tot mkb-onderneming van het jaar in Veenendaal. Een bedrijf dat inbound marketing ondersteuning biedt aan grote en middelgrote bedrijven en non-profit organisaties. Driek Geurtsen legt uit wat daarmee bedoeld wordt: “jezelf als kennisleider positioneren, je kennis delen met de markt en hierdoor kwalitatieve leads genereren.”

Schrijf in!

Maak kans op aan marketingcampagnes ter waarde van € 55.000
Schrijf in voor de Help de Helpers actie