<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66545&amp;fmt=gif">

klantretentie

Soms moet je klanten zelfs ontslaan...

Weet je nog dat je jouw bedrijf bent begonnen? Dat was fun. Je wilde vooruit, groeien, maar er werden natuurlijk ook fouten gemaakt. Eentje weet ik nog goed. Ik was net met One4Marketing begonnen en vertelde in een verkoopgesprek dat inbound marketing de manier is om klanten te krijgen die bij je passen. Mijn klant nam dat heel serieus. Toen we echt succesvol waren met het genereren van leads en deze naar sales gestuurd werden, sloeg de vlam in de pan!

Lees meer

Customer intimacy: de klant is Koning Willem-Alexander

Laatst was ik nogal verdiept in het schrijven van een blog, toen er op de deur van ons kantoor geklopt werd. Met mijn hoofd nog bij mijn blog stond ik op en deed ik de deur open. En daar stond hij, in hoogst eigen persoon: Koning Willem-Alexander. Wat denk je dat ik deed?

Lees meer

Hoe inbound marketing jou helpt om klantretentie te verhogen

In het bedrijfsleven zijn we geneigd veel tijd en energie te steken in het vinden van nieuwe klanten. Dat is enerzijds logisch om te blijven groeien, maar wat doen we daarna, als er inmiddels een klantrelatie is? Besteden we evenveel tijd en aandacht om te zorgen dat onze klanten tevreden blijven? Dat is zeker aan te raden, omdat het over het algemeen veel meer tijd en geld kost om nieuwe klanten te werven dan bestaande klanten te behouden. Dat laatste noemen we klantretentie. In dit blog kijken we naar de mogelijkheden om klantretentie te vergroten met inbound marketing.

Lees meer