<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66545&amp;fmt=gif">

[infographic] Veranderingen in SEO

auteur
Tobias Pasma | Tobias is leergierig, open en energiek. Hij geniet van het op allerlei creatieve en leuke manieren bereiken van de juiste doelgroep.

Wat een goede marketeer van een middelmatige marketeer onderscheid is dat de een goede marketeer zich altijd op de hoogte houdt van de laatste ontwikkelingen en veranderingen in zijn vakgebied. Zoekmachineoptimalisatie is hier zeker geen uitzondering op. Volgens Moz veranderd Google zijn algoritme zo'n 500 tot 600 keer per jaar. En met zo veel updates wordt het toch snel lastig om niets te missen als marketeer.

Daarom is het zo fijn dat er mensen zijn als Neil Patel, hij heeft namelijk met eens van zijn bedrijven Quick Sprout deze infographic gemaakt. Zo ben je snel en gemakkelijk up-to-date van de laatste en meest impactvolle veranderingen in de SEO-wereld.

 

Oude SEO en Nieuwe SEO

Meer weten over SEO / zoekmachineoptimalisatie? Download ons SEO-pakket, bestaande uit het e-book SEO voor Beginners, SEO voor Gevorderden en ons SEO template.

SEO pakket

Delen

Een solide basis voor je marketing?

Je marketingstrategie gegoten in een ijzersterk Inbound Gameplan!

Download het e-book
ebook.png