[Enquête] Inbound Marketing in jouw branche

In 2013 en 2014 voerden wij een groot onderzoek uit naar de adaptie en het gebruik van Inbound Marketing bij ICT-bedrijven. In deze jaren organiseerde wij ook het Next Marketing event rondom dit onderwerp en onderzoek. Maar dit jaar willen we het breder aanpakken! En daar heb ik jou bij nodig!

inbound-marketing-in-nl

Voor ICT bedrijven is Inbound Marketing natuurlijk heel interresant omdat het in veel gevallen om kennis-intensieve producten / diensten en een vrij lang en ingewikkeld aankoopproces. Maar er zijn veel meer branches en sectoren waar dit voor geldt. Al deze bedrijven en sector hebben marketing nodig om hun producten of diensten te promoten. Om uit te vinden waar ook andere kennisintensieve branches staan met hun marketing is dit onderzoek uitgebreid.

 

Maar een onderzoek zonder respondenten is natuurlijk waardeloos. Daarom de vraag of ook jij deze enquête van 12 vragen (echt max. 10 minuten) zou willen invullen?
https://nl.surveymonkey.com/s/inbound-marketing-nl

 

Vanzelfsprekend gaan we vertrouwelijk om met de ingevulde gegevens en zullen deze niet aan derden worden verstrekt, wel maken we natuurlijk een mooi en geanonimiseerd rapport van het onderzoek. Zodra dit afgerond is zullen we je (wanneer je dat wilt) ervan op de hoogte brengen.

 

inbound-marketing-enquete

 

 

Bericht delen: