<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66545&amp;fmt=gif">

Content creëren doe je zelf

auteur
One4marketing | The inbound company

content creatieHet is goed om zoveel mogelijk content te creëren voor jouw website. Meer blogs, ebooks en whitepapers zorgen voor meer leads. Je hebt meer pagina’s om te promoten en meer kans om gevonden te worden in de zoekmachines. Het creëren van content vraagt wel om tijd en tijd is kostbaar. Toch wil ik je aanmoedigen zelf de content te creëren en het niet uit te besteden aan een ander. Ik zal je vertellen over de voordelen.

Voordeel 1: Jij begrijpt jouw merk het best
Een ander vragen om kennis te delen over jouw expertise? Jij hebt natuurlijk alle kennis in huis om jouw websitebezoekers alle uit te leggen over jouw vakgebied. Het inhuren van een extern iemand betekent ook extra tijd om alles uit te leggen aan die persoon en dan maakt hij er een blog van. Die tijd kun je besparen door zelf een blog te schrijven.

Voordeel 2: Je hebt meer controle over de inhoud en het proces
Wil je een lange blog of een korte blog? Meer puntsgewijs of een uitgebreid verhaal? Moet er een infographic in of niet? Allemaal vragen die gesteld kunnen worden bij het schrijven van een blog. Een externe schrijver wilt dit ook weten. Bespaar jezelf de lastige telefoontjes en vele e-mails. Schrijf zelf een blog en maak zelf alle beslissingen.

Voordeel 3: Je kunt makkelijker en sneller veranderingen doorvoeren
Klopt er iets niet? Het kan zijn dat een oplettende lezer een foutje vindt in jouw blog of ebook. Maar dat moet je eerst navragen bij de externe schrijver. Het is professioneel om snel en efficiënt te reageren op zulke voorvallen en met een externe schrijver kan dat niet altijd.

Voordeel 4: Zelf schrijven bespaart geld en moeite
Een externe schrijver moet je natuurlijk betalen voor zijn of haar diensten. Betaal je per uur of per blog? En hoe ga je om met de kwaliteitscontrole? Is die externe schrijver lang genoeg beschikbaar om de doelstellingen en de cultuur van jouw organisatie te begrijpen?


Stel jezelf eens de vraag. Hebben we iemand intern die goed in staat is om een blog te schrijven? Hebben we zelf content die nog nooit gedeeld is, maar wel gedeeld kan worden? Als je op één van de vragen ja kunt beantwoorden, is het niet nodig om een externe schrijver in te huren. Je hebt zelf alle capaciteiten al in huis! 

 


Inbound Marketing Scan
 

Wil je meer kwalitatieve leads aantrekken in plaats van opzoeken?

Leer hoe je effectief leads genereert met deze 20 tips!

Download het e-book
voorkant e-book leadgeneratie

Blogs in je mail?

Gerelateerd

design

Content en design bij het bouwen van een website

Er moet een nieuwe website komen. Een grote, uitdagende klus ligt op je bordje. Er moeten nieuwe..

leadgeneratie

Zo verhoog je jouw website conversie met behulp van sociale bewijslast

Wanneer je in jouw markt samen met concurrerende bedrijven producten of diensten verkoopt die..

contentmarketing

Help! Al die instellingen op mijn camera!

Je hebt gekozen, videomarketing it is! Nu moet je de juiste camera uitzoeken. Maar welke..