<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66545&amp;fmt=gif">

HubSpot software uitgebreidt voor marketing managers

door: One4marketing

HubSpot software uitgebreidt voor marketing managers

HubSpot software uitgebreidt voor marketing managers

auteur
The inbound company voor meer traffic, leads en klanten die bij je passen en blijven
One4marketing

Meer mogelijk maken voor marketing managers

HubSpot, onze partner, staat nooit stil. Komende zomer wordt er weer een serie vernieuwde functies uitgerold in deze sterke marketing software. Deze blog heeft als doel om u alvast te informeren over de aanstaande verbeteringen.

Vanaf het moment dat HubSpot haar marketing software-as-a-service ontwikkelden, was haar missie om te zorgen voor een sterke geïntegreerde marketing tool. Hiermee kunnen gebruikers, zoals marketing managers, door te bloggen en met de inzet van social media zorgen voor hoge zoekmachineresultaten voor hun website. Tevens worden er met HubSpot kwalitatief hoogwaardige leads gegenereerd uit alle websitebezoekers. Deze missie is meer dan geslaagd. In 2011 groeiden de gezamelijke leads van alle HubSpot klanten met 34.000 per dag!

Komende zomer wordt er een nieuwe versie van de marketing software uitgerold. One4Marketing geeft u alvast een preview in de aanstaande ontwikkelingen!

Gecentraliseerde marketing database

Als marketeer vindt u in uw database alles op één plek: uw leads, uw klanten, uw subscribers. Deze databases zijn vaak gescheiden opgeslagen in verschillende programma's zoals Excel, Access of een ander type database. Deze databases kunt u nu op één plek integreren en beheren. Ook de koppeling met uw bestaande CRM en systemen is gemakkelijk te maken.

Overzicht

 

Segmentatie en gerichte marketing

Het segmenteren van contacten en het creëren van gerichte lijsten wordt nu gemakkelijker gemaakt dan ooit tevoren. Uw lijsten worden automatisch geupdate, zodra u ze heeft gemaakt op basis van ingevulde klantformulieren of eerdere lijsten. Ook kunt u eventueel kiezen voor het gebruik van statische lijsten (deze worden niet geupdate door HubSpot), zoals dat met dynamische lijsten wel het geval is.

Lijsten en segmentatie

 

Importeren en integratie bestaande databases

Het importeren van uw bestaande marketing databases wordt extra gemakkelijk gemaakt. Als u ontwikkelaar bent, kunt u gebruik maken van de sterke en toegankelijke HubSpot-API.

Database en importeren

 

Extra email ervaring en personalisatie

Gebaseerd op de opgebouwde (potentiële) klantrelatie en uw verzamelde gegevens over deze (potentiële) klant of dit segment van uw klanten, kunt u nu uw emails personaliseren van onderwerp tot afzender, en van tekst tot voetregel.

Email

Personalisatie

 

Email analyse voor campagnes en contacten

De uitkomsten van elke door u verstuurde marketing-email worden duidelijk en inzichtelijk getoond, of het nu gaat over een individuele klant of over uw hele klantenbestand.

Analyse van emails

 

Templates voor topprestaties

Beter design en meer mogelijkheden, daar is waar het bij emailmarketing om gaat. Daarom krijgt u bij de nieuwe versie van HubSpot de beschikking over geteste en werkende templates, die u naar wens kunt optimaliseren met uw logo en merkkleuren.

Templates

Tot slot nog een video van HubSpot waarin Mike Volpe, HubSpot's Vice President of Marketing, al deze voordelen op een rijtje zet:

Wilt u meer weten over HubSpot? Klik dan hier:

 

Hubspot Demo uitproberen
  

Wil je meer kwalitatieve leads aantrekken in plaats van opzoeken?

Leer hoe je effectief leads genereert met deze 20 tips!

Download gratis e-book leadgeneratie boordevol met tips!
voorkant e-book leadgeneratie inbound marketing one4marketing

Blogs in je mail?