<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66545&amp;fmt=gif">
Onze beste blogs van 2014 op een rij

Onze beste blogs van 2014 op een rij

auteur
Tobias is leergierig, open en energiek. Hij geniet van het op allerlei creatieve en leuke manieren bereiken van de juiste doelgroep.
One4marketing

2738957753_1d562a10eb2014 is ten einde. Het is nu officieel 2015. Wat gaat de tijd hard. De jaarwisseling is altijd een moment van terugkijken & evalueren voor mij. En waarom zou ik dit niet doen met onze blogs? Welke blogs vonden jullie, onze zeer gewaardeerde lezers, het fijnst?

Ik heb dit top lijstje opgedeeld in twee delen; eerst een overzicht van de best gelezen blogs in 2014. En vervolgens heb ik het blog-hoogtepunt van elk van onze medewerkers in het afgelopen jaar uitgezocht.


Onze top 5 best gelezen blogs in 2014

1. Dag AIDA: Revolutionair redesign van de marketing funnel? [Onderzoek]
Met stip op nummer 1 staat het blog van Margot. Niet geschreven in 2014, maar wel het best gelezen. Hoewel Margot niet langer bij One4Marketing werkzaam is (ze heeft een hele leuke baan bij VODW Digital), blijft haar blog ook in 2014 ons best gelezen blog. En niet alleen in 2014 trouwens; dit blog van Margot is ons best gelezen blog allertijden!

2. Hoe schrijf ik een goede case study?
Op nummer 2 een blog van mezelf. Ook dit blog is niet geschreven in 2014, maar is wel het op één na best gelezen blog van 2014. Drie hoeraatjes voor tijdloze content!

3. 3 dingen die de klant nu echt van je wil
Eline schreef over de 3 dingen die je klant nu echt van je wil. Het eerste blog uit dit rijtje topblogs dat ook echt in 2014 geschreven is.

4. Brand personality ontmaskerd: hoe menselijk kan een merk zijn?
En op nummer vier, ja wel hoor, alweer Eline!

5. Engagement: wat is het nou echt, en hoe meten we het?
Ja hoor, nou is het genoeg hoor Eline. Met je goede blogs, pfff.


De hoogtepunten van de One4Medewerkers in 2014

Het beste blog van Daphne ging over de social hype van het jaar: De kracht van social media: 5 lessen van de Ice bucket challenge

Het hoogtepunt van Eline in 2014 is niet terug te vinden op de site van One4Marketing, maar op FrankWatching. Ze schreef haar blog over hoe je je sterk maakt tegen de concurrent uit de onverwachte hoek.

Grote kans dat het beste blog van Nicole in 2014 ook niet op de site van One4Marketing staat. Want wist je dat Nicole ook haar eigen blog heeft? CocoGold.nl, een blog waar elke maand meer dan 8000 meiden al hun informatie over low-budget meidenspul vandaan halen. Maar haar beste marketinggerelateerde blog van 2014 staat wel op onze site: Scrum bij Inbound Marketing, ik kan niet meer zonder!

Janet zal nooit meer de bus nemen, tenzij de klant echt weer centraal gesteld gaat worden en buschauffeur Shandrick weer aan de slag kan. Althans; dat vertelt ze ons in haar blog Buschauffeur Shandrick en waarom de klant niet overal centraal staat

Een hoogtepunt in 2014 voor Anneloes en voor One4Marketing was het verwijderen van onze Facebookpagina. Wij namen er afscheid van en Anneloes schreef er dit blog over One4Marketing neemt afscheid van Facebook

Het beste blog van Erik ging dit jaar over het marketingonderwijs, dat soms wel geschiedenisles lijkt. Onderdeel van zijn blog is een uitgebreid interview met Gerard Duursma, de sympathieke marketing eindbaas van het Noorden.

En dan ik zelf nog; mijn blog hoogtepunt van 2014 staat (net zoals die van Eline) op FrankWatching. In mijn blog over 6 technologietrends die onze marketingwereld gaan veranderen neemt je mee in de toekomst.


Tips & Ideeën

Heb je tips en ideeën over hoe wij onze blogs nog sterker kunnen maken? Wat is volgens jouw een onderbelicht onderwerp in onze blogs? Laat het ons weten met die gave feedback unit die je hier rechts ziet (die we aan het beta testen zijn voor HubSpot), of laat het ons weten in de comments. Dat kan natuurlijk ook :-)

Wil je meer kwalitatieve leads aantrekken in plaats van opzoeken?

Leer hoe je effectief leads genereert met deze 20 tips!

Download het e-book
voorkant e-book leadgeneratie

Blogs in je mail?

Gerelateerd

inbound-marketing

Van funnel naar flywheel: blije klanten als geheim wapen!

Het is maandagochtend en je denkt: “nieuwe week, nieuwe kansen”. Je bent marketingmanager van een..

inbound-marketing

Soms moet je klanten zelfs ontslaan...

Weet je nog dat je jouw bedrijf bent begonnen? Dat was fun. Je wilde vooruit, groeien, maar er..

inbound-marketing

3 redenen waarom online marketing niet genoeg is

Iedereen die zijn of haar marketing literatuur bijhoudt, weet het: digital marketing is here to..