<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=66545&amp;fmt=gif">

Bepaal mee over de inhoud van Next Marketing 2015

door: One4marketing

Bepaal mee over de inhoud van Next Marketing 2015

Bepaal mee over de inhoud van Next Marketing 2015

auteur
The inbound company
One4marketing

Inbound Marketing is een mooie filosofie die marketing weer leuk maakt. Hoe zet je dit in voor leadgeneratie? Hoe maak je content die leads genereert? Of een heel andere vraag: waar moet ik beginnen als ik met Inbound Marketing aan de slag ga? Op deze vragen krijg je antwoord tijdens Next Marketing 2015. Er komen succesvolle voorbeelden voorbij en je gaat naar huis met veel tips over de praktische toepassing van inbound en content marketing.

Leadgeneratie met content marketing

truuskoppelaar-1

Zo zal onder andere Truus Koppelaar, Directeur Marketing en Communicatie AFAS software, spreken op NM15. Truus zal spreken over contentmarketing als middel voor succesvolle leadgeneratie. Leadgeneratie is al jaren top of mind bij AFAS. Sinds 2 jaar zet AFAS contentmarketing als middel in voor alle fases van het aankoopproces, om zo al in de oriëntatiefase merkvoorkeur te creëren bij de potentiële klant. Truus legt daarnaast uit hoe zij de marketingorganisatie transformeerde om te kunnen inspelen op de nieuwe eisen vanuit de markt. Ook deelt zij de do’s en don’ts op basis van haar ervaringen.

Data driven marketing Mark_Beekman

De tweede keynote spreker is Mark Beekman. Mark is marketing directeur van Graydon groep en gespecialiseerd in Marketing Intelligence, Business Intelligence en Big Data. Tijdens zijn keynote zal hij het dan ook gaan hebben over Data Driven Marketing. Big Data is vandaag de dag een term waar veel over gesproken wordt in de wereld van de B2B marketing. Nu is het tijd dat bedrijven hier ook mee aan de slag gaan. Maar wat houdt het nou precies in? En hoe begin je hieraan? Mark neemt je graag mee in de big data tijdens zijn keynote. 

De ROI van content marketing Ger_Nijkamp

And last but not least: Ger Nijkamp, Online marketeer bij Ricoh. Ger bouwt merken. Hij is expert in de effectieve kruisbestuiving tussen de verschillende media en mogelijkheden. Hij helpt door analyse, helder advies en praktische implementatie. Tijdens zijn keynote zal hij spreken over de ROI van contentmarketing. Wat is eigenlijk het nut van het nastreven van ROI in contentmarketing? En kun je de ROI van contentmarketing wel achterhalen of komt het aan op basis van aannames? Ger vertelt je er graag meer over.

Naast de spetterende keynotes van NM15 vindt aan het begin van de middag het forum plaats en zijn er ’s middags verschillende interessante breakoutsessies. Lees hier meer over het programma en de sprekers van Next Marketing 2015.

Wat wil jij weten?

Om van Next Marketing een evenement te maken waar jij antwoord krijgt op vragen die jij hebt of meningen van anderen te horen over onderwerpen die jou aanspreken, vragen wij jouw input.

Laat in een reactie hieronder of via een mail naar annabel@one4marketing.nl weten op welke vragen jij graag antwoord wilt of over welke onderwerpen jij de mening van experts wilt horen. Wij zien je reactie graag tegemoet!

8127253723_c8efbab8f8_z
Wil jij graag weten hoe je inbound en content marketing kunt inzetten voor jouw onderneming? Kom dan naar Next Marketing op dinsdag 2 juni in het gemeentehuis van Veenendaal en laat je inspireren!


Ja, ik kom graag!

Wil je meer kwalitatieve leads aantrekken in plaats van opzoeken?

Leer hoe je effectief leads genereert met deze 20 tips!

Download het e-book
voorkant e-book leadgeneratie inbound marketing one4marketing

Blogs in je mail?

Gerelateerd

inbound-marketing

5 Hubspot updates die jouw bedrijf laten groeien

Recent heeft HubSpot weer nieuwe updates uitgebracht. Met name de Salestool is sterk verbeterd. In..

inbound-marketing

De geschiedenis van inbound marketing

De ontwikkeling van inbound marketing Inbound marketing is meer dan een buzzwoord. Het is een..

inbound-marketing

Van funnel naar flywheel: blije klanten als geheim wapen!

Het is maandagochtend en je denkt: “nieuwe week, nieuwe kansen”. Je bent marketingmanager van een..